Logo

28/12/2018

Среќни Новогодишни и Божиќни празници


Драги наши пријатели и соработници!
Во овој предновогодишен период исполнет со многу позитивна енергија, посакувам да верувате во своите вредности и во наредните 365 дена да работите на исполнување на Вашите соништа и да нижете успеси на сите полиња.
Ви посакувам среќни Новогодишни и Божиќни празници!

Со искрени желби,
Аднан Џафероски

 

 

Të dashur miq dhe bashkëpunëtorë tonë!
Në këtë periudhë, në prag
të Vitit të Ri të mbushur me shumë energji pozitive,
Ju dëshiroj që të besoni në vlerat tuaja edhe në 365 ditët e ardhshme të punoni për të përmbushur ëndrrat tuaja dhe të arrini suksese në të gjitha fushat.
Ju uroj Gëzuar festat e Vitit të Ri dhe Krishtlindjet!

Me dëshira të sinqerta,
Adnan Xhaferoski

Logo

За нас

Дирекцијата е формирана со законот за заштита и спасување Со работа започна 16.05 2005 година Дирекцијата е самостоен орган на државната управа Настаната е со спојување на цивилната заштита од Министерството за одбрана и инспекцијата за заштита од пожари од Министерството за внатрешни работи

Контакт информации

Адреса: ул. Васко Карангелески бр. 8
Тел.: 02 2 433 384
Факс.: 02 2 433 300
web site: www.dzs.gov.mk
e-mail: dzs@dzs.gov.mk
press@dzs.gov.mk

Останати контакт информации