16/06/2024

Доделување плакети и сертификати од директорот Беким Максути

На завршниот настан директорот на ДЗС г.Беким Максути заедно со претставниците на конзорциумот за спроведување на теренска вежба за гаснење шумски пожари, одржа говор и им подели сертификати на модулите и тимовите учесници, како и благодарност до сите тие институции и други преставници кои го овозможија овој настан да заврши успешно.

Воедно беше речено дека оваа обука не беше само за гаснење пожари, туку беше и интеракција на модуларните тимови, беше признание и дружење и беше инспирација дека заедно сме посилни, заедно можеме да направиме повеќе и повеќе.

May be an image of 10 people and the Oval Office

 

 

May be an image of 7 people and text

 

May be an image of 8 people and text

May be an image of 7 people and text

May be an image of 7 people