Logo

16/03/2020

Состојба на Корона вирус во Република Северна Македонија


За сите најнови информации во врска со корона вирусот кликнете тука.

Për të gjitha informacionet lidhur me korona virusin klikoni  Këtu.

За сите информации, препораки, прашања одговори за корона вирусот кликнете тука.   

Për të githa informacionet, udhëzime, pyetje - përgjigje pë korona virusin klikoni  Këtu.                  

Мобилната апликација за Андроид можете да ја преземете тука.

Për aplikacionin në Android mund ta shkarkoni Këtu.

 

 

Logo

За нас

Дирекцијата е формирана со законот за заштита и спасување Со работа започна 16.05 2005 година Дирекцијата е самостоен орган на државната управа Настаната е со спојување на цивилната заштита од Министерството за одбрана и инспекцијата за заштита од пожари од Министерството за внатрешни работи

Контакт информации

Адреса: ул. Васко Карангелески бр. 8
Тел.: 02 2 433 384
Факс.: 02 2 433 300
web site: www.dzs.gov.mk
e-mail: dzs@dzs.gov.mk
press@dzs.gov.mk

Останати контакт информации