Logo

Заменик директор

ЕКРЕМ ЗЕНДЕЛИ


Заменик Директор на Дирекцијата за заштита и спасување


  • Датум на раѓање: 20.09.1967 година
  • Образование: Природно-математички факултет при Универзитетот во Приштина, насока математика.

Работно искуство:


  • 1993 – 2003 Професор по математика во гимназија во Гостивар
  • 2003 – 2008 Раководител на ПЕ на „Македонска пошта“ во Гостивар
  • 2008 - Заменик директор во Дирекција за заштита и спасување

Logo

За нас

Дирекцијата е формирана со законот за заштита и спасување Со работа започна 16.05 2005 година Дирекцијата е самостоен орган на државната управа Настаната е со спојување на цивилната заштита од Министерството за одбрана и инспекцијата за заштита од пожари од Министерството за внатрешни работи

Контакт информации

Адреса: ул. Васко Карангелески бр. 8
Тел.: 02 2 433 384
Факс.: 02 2 433 300
web site: www.dzs.gov.mk
e-mail: dzs@dzs.gov.mk
press@dzs.gov.mk

Останати контакт информации